Jag har fått en award :)*Det är med en stor ära som jag tilldelar Dig den här Awarden! Jag älskar att läsa Din blogg! Tack för att jag får följa Dig i Din vardag! Du har en underbar Mammablogg! Be Proud!*


Den här awarden har jag fått av: http://wetterholm.bloggagratis.se/


Reglerna för Awarden är enkla.

Jag som har mottagit Awarden, lägger upp den på min egen blogg, länkar till bloggarna som jag har fått den ifrån. I min tur delar jag den vidare till ALLA Mammabloggar som jag tycker förtjänar den! Lämnar såklart ett meddelande inne hos Dem, om att de har fått den!

Tack till Carola,  jag blev jätteglad!  Du är ju min favoritbloggerska :) Din blogg kikar jag in på varje dag också :) Fast ska vara ärlig så kostade det här mig en hel tjuga xD Dottern fick hjälpa mig, tur man har barn,va? Fast annars hade jag väl inte fått den här awarden kanske ;)

Det blev lite stressigt igår och min magkänsla säger att jag glömde en så jag gör ett litet tillägg, bättre sent än aldrig, eller hur?

Jag ger dom här awarderna vidare till:

http://noreasmamma.blogg.se/ : för att du är min bästa vän över internet! :) Du har en fin blogg och söta barn :)

http://tuvaliten-enflockungarochensymaskin.blogspot.com/ : du är en söt unge och du verkar ha en jätterolig och mysig mamma! :)

http://eirenes.blogg.se/ : tänkvärd blogg och många barn, kan det bli bättre :)

http://witchypooscorner.blogspot.com/ : du har en trevlig och fin blogg och så delar vi samma favoritfärg :) Gillar dig verkligen Nettan!


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Åh tack, jag blir riktigt rörd! Får man ge en award tillbaks eller är det "fusk"? Du är ju min bästa internetvän också! :)

2009-01-15 @ 09:15:18
URL: http://noreasmamma.blogg.se/
Postat av: TuvaLiten

Åh tack så jättemycket!!! Vilken ära!

Postat av: Nettan

Men vilken fin award! Och visst sträcker man lite extra på sig då man får en sån. :)Välförtjänt minsann, tycker jag absolut.

Ha en fin kväll

Kramis

2009-01-15 @ 17:52:30
URL: http://witchypooscorner.blogspot.com/
Postat av: Ulrika

Jag undrar om du kanske ska lägga ner det där pluggandet? Det tar ju värdefull tid från ditt bloggande!! ;) Jag som surfar in ofta skulle ju önska att uppdaterade var tredje timme åtminstone!

2009-01-16 @ 17:07:33
URL: http://noreasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0