Idag har vi städat ut julen

till och med julgranen packades ner, vi har en i plast för säkerhets skull pga av alla allergier, meningen var annars att den skulle få varit uppe ett tag till men sen tänkte vi att det är lika bra att plocka bort allt och börja se fram mot våren istället. Stackars Alicia tog väldigt illa vid sig när hon förstod att alla tomtarna skulle försvinna, hon bar omkring på en som var nästan lika stor som hon själv och grät och sa tomte. Ett par gånger hjälpte hon till att packa ner den i kartongen men sen tittade hon upp mot öppningen till vinden och blev helt förtvivlad, vi försökte först med att hon kunde ju ha den tomten kvar nere men hon ville inte att vi skulle ta väck något så det slutade med att Anton fick gå ner med henne och efter en liten stund lugnade hon ner sig.

Passade på att ha storstädning med uppe när vi ändå plockade bort allt pynt, stod i valet och kvalet om jag skulle dra fram soffan med eller fuska och låtsas som jag inte såg dammråttorna där under men mitt bättre jag vann så det blev rent där under också. När allt var klart tittade jag mig omkring och kände mig så nöjd, gick ner och där var det var det så klart uppställt överallt så det var bara att sätta igång att städa igen. Nu är allt klart, förutom alla gardinerna så det blir till att putsa fönster och stryka hela kvällen, kan ärligt säga att putsa fönster är väl inte det roligaste jag vet precis men desto roligare är det att byta gardiner :).

Kommentarer
Postat av: Annika

Kan du inte stryka mina gardiner oxå när du ändå håller på? Mitt strykjärn pajade i julas så jag måste köpa ett nytt innan det blir några gardiner upphängda här.

2009-01-10 @ 19:39:55
Postat av: malin

Visst är det skönt när julen väl kommit undan.

men stackars lilla Alicia som tog så illa vid sig.

Hon gillar visst sina tomtar hon :)Putsa fönster och byta gardiner ska jag göra i morgon och städa hela huset.

Fy tusan vad tråkigt, men det är värt det för oj vad skönt när det är gjort!

2009-01-10 @ 19:57:40
URL: http://pillris.blogg.se/
Postat av: Ulrica

Annika ,Haha, fast Kent tog på sig fönsterputsningen så jag fick bara det roliga, lite tur ska man ju ha ibland också :)Malin, tur att dom glömmer så snabbt, hon var så ledsen. Ja, efteråt känner man sig duktig och det är ju alltid trevligt med ett rent hus :)

2009-01-10 @ 22:41:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0