Det kändes lite,lite deppigt



i morse, mannen börjar jobba, imorgon börjar skolan och det känns som
det är väldigt länge till våren, speciellt om man tittar ut och ser all snön.

Kommentarer
Postat av: Annika

Hej Ulrica. Nu har jag hittat hit. Vad fina bilder du lägger ut, visst är det bra med en digitalkamera.

//Annika med familj

2009-01-07 @ 20:58:41
Postat av: Ulrica

Vad roligt! Jo, digitalkameran var ett bra köp, skulle köpt en för länge sen. Tycker att du med ska börja blogga så att jag och dom andra här kan se vad ni gör varje dag :). Hoppas att allt är bra med er och gör mig glad, kommentera när du är här inne :). Du vet ju hur pratglad jag är och jag är precis lika skrivglad :).

2009-01-08 @ 13:58:32
URL: http://mamaauroras.blogg.se/
Postat av: Annika

Hejsan. Jo här är allt bra, men idag började ju skolan så nu kommer väl alla sjukdommar, peppar, peppar men vi var faktiskt friska heela jullovet i år. Själva då, har ni klarat er oxå?

Såg att du oxå fått en laptop nu, då är det väl slagsmål vem som ska sitta där :-)

Tyvärr hinner jag inte med någon blogg, eller hinner och hinner gör jag väl, men det är mycket roligare att läsa andras.

Har du webkamera på din laptop? I så fall tycker jag du ska skaffa Skype, då ringer man gratis till andra datorer som har Skype och man ser den man pratar med.

Ha det bra!

Annika

2009-01-08 @ 14:30:37
Postat av: Ulrica

Jo, vi har också varit friska, men som du sa skolan började ju idag så vi får se hur länge det vara. Ja, alla vill ha laptopen, men nu har jag tagit ner den så jag har den i matrummet och kan passa på när Lisen sover, vilket hon gör nu. Nej, det är ingen webkamera, jag fick den ju så man vill ju inte börja klaga ;), fast kanske lika bra med tanke på hur man ser ut. Julmaten har liksom satt sina spår :). Har du jobbat idag? Här börjar ungarna trilla in nu, läxor första dagen, tycker det är grymma lärare ;).

2009-01-08 @ 14:51:39
URL: http://mamaauroras.blogg.se/
Postat av: Annika

Nej både Tommy och jag är lediga till på måndag, lyxigt :-)

Ja här börjar de oxå komma hem, Victor och Tommy är och hämtar Johanna, Tilda kommer senare för hon är hos en kompis och leker.

Webkamera kan du köpa till, har du msn?

2009-01-08 @ 14:59:31
Postat av: Ulrica

Ja, Kent är väl antagligen ledig i morgon så det är ju skönt. Nej, ingen msn heller.Vad kallt vi har det, vi gick till kiosken idag och det var knappt att ansiktet var med hem, blir det kallare får vi väl köpa såna där rånarluvor :).

2009-01-08 @ 16:38:51
Postat av: Annika

Ladda ner msn så kan vi chatta direkt med varandra.

Ja det är verkligen kallt men nu regnar det här och vi som har en hund som står med benen i kors :-P

Kändes inte ens lika kallt när det var 10 minusgrader, nu är det mycket ruggigare. Men vilket härligt väder det varit detta jullov, vi har varit ute på isen flera dagar och åkt skridskor, pilkat och grillat korv.

2009-01-08 @ 17:01:54
Postat av: Ulrica

Ja, vi får skaffa det. Får ta tag i det nu till helgen :).Och nu skriker Lisen BAMSE så hon får väl titta på det i stället, ja,ja bamse är väl rolig med...kanske

2009-01-08 @ 17:19:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0