Twilight : Stephenie MeyerOjdå och jag som tog för givet att alla läser ungdomsböcker :)  Alexandra kom hem med en bok hon hade läst och så gott som tvingade mig att läsa den, jag försöker att undvika böcker för är den bra så är jag fast och vill bara läsa, medan hemmet förfaller, barnen svälter och mannen stöter på grannfrun ;)  Men som sagt hon bara tjatade o tjatade, för den var bara så bra sa hon ,så jag gav mig och började läsa nummer 1. Som heter: Om jag kunde drömma. Böckerna handlar om Bella som flyttar till sin pappa som bor i Forks och där träffar hon en snygg och mystisk kille som heter Edward som råkar vara en vampyr. Bella och Edward blir så klart kära men det är ju inte det enklaste att vara ihop med en vampyr så naturligtvis blir det problem. Det har kommit ut 4 böcker i serien som heter Twilight och nu har de då gjort film på första boken. Det är ju alltid så att läser man böckerna först så har man ju en bild om hur de ser ut och hur omgivningen är så böckerna är bäst men filmen är sevärd. Lät det bra Carola? Eller har jag missat något viktigt? Nu ska jag göra lite nytta också, ska ut o gräva i grönsakslandet. Ha det bra alla!! Och Botti o Anna...Läs!!!

Kommentarer
Postat av: botti

Låter som en bra bok! ska kolla in om den finns att låna på bibblan... och ja, om den är så bra så låter jag med glädje hemmet förfalla en stund! ;)/B

2009-05-14 @ 16:30:25
URL: http://bottimedmera.blogspot.com/
Postat av: Ulrika

Det är inte bara du som läser ungdomsböcker... Jag är snäppet värre och läser Muminböckerna (kapitelböckerna alltså, inte bilderböckerna, men ändå) just nu. Men det låter ju som en läsvärd serie, ska kolla upp den på bibblan imorgon redan!

2009-05-14 @ 17:25:40
URL: http://noreasmamma.blogg.se/
Postat av: malin

Och jag som ännu inte läst böckerna eller sett filmen...

Jag ska läsa den, det ska jag.

Stortjejen har den första boken.

Kanske faktiskt ska låna den av henne och börja i kväll.

2009-05-14 @ 18:52:47
URL: http://pillris.blogg.se/
Postat av: Anna B

Jo, det gör jag ju. Läser ungdomsböcker. Det är en av mina passioner, men mer förr än nu (har läst litteraturvetenskap med inriktningen barn och ungdomslitteratur till och med). Ska absolut leta upp den serien!! Tack för tips.

2009-05-14 @ 20:47:53
URL: http://mittoperfektaliv.blogspot
Postat av: Carola m 7

Det låter kanon:)

Alla som inte läst den - gör det!!!!!

Sommarens bästa boktips:)

Ulrica: Ja det var typ glitterscenen jag tänkte på, och trädklättrarscenen...pust.

Jag gillade inte alls filmen som sagt, men min 9 åriga(idag!!) dotter är alldeles såld:) Ja, vi bryr oss inte om åldersgränser direkt....;)Äldsta dottern gillar den med, och 13 åringen. Maken som satt med vid filmvisningen tyckte att den var helt ok, så jag hade nog svårt för att ställa om min bild av hur det "ska" vara till hur de gjort. Filmen är säkert bra:)

Men hade varit ännu bättre med en snyggare Edward:)

Carlise däremot..mmmmm:)

2009-05-14 @ 22:11:32
URL: http://wetterholm.bloggagratis.se/
Postat av: Uttan!

Hej!

Kul att höra från dej.

Jo då vi har provat maskinen jag har precis lagt in ett nytt inlägg på min blogg.

Den boken finns den i pocket tro?Ha en fin fredag!

Kram!

2009-05-15 @ 15:17:28
URL: http://hemmahosuttan.blogspot.com/
Postat av: supermom

Hoppas ni har en mysig helg!

2009-05-16 @ 17:10:53
URL: http://mimia.blogg.se/
Postat av: supermom

Tack för tipset!Mina barn har ju sånger till sina namn... i alla fall de 4 första, för vi döpte dem efter just favoritsånger...Pojken ska heta Sebastian... tror du det finns några sånger där de sjunger om det namnet?

2009-05-17 @ 12:37:07
URL: http://mimia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0