Oj, vilken natt

Nattsömnen är det väl lite si och så med, utan att överdriva så har jag inte sovit en hel natt på snart 3 år. Så det är kanske inte så konstigt att man lider av sömnproblem till och från. Efter som det är lite hopp mellan vissa barn så har man ju iaf fått sova lite ibland så jag kan ju inte skryta med att jag inte sovit en hel natt på 15 år, om det nu är något att skryta om alltså;) Inatt somnade jag runt halv 12 för att väckas någongång efter 1 av en skrikande Lis som inte skulle sova, runt 2-tiden hade hon lyckats få fart på mannen också så vi fick se både lite film och massor av tatueringar på tv:n. Mannen låg illa tyckte Lisen så hon jobbade hårt med att ordna till hans kuddar, ibland hade han en, ibland fyra och ibland ingen alls. Någonstans innan 5 lyckades vi få henne av somna om igen men det var värre för hennes mamma som låg vaken ett tag till.
 
Vid halv 9 tittade vi på bilar på tv:n och jag ser en bil som kör rakt upp för ett stup, oj sa jag till Lisen, så skulle jag aldrig vågat kört. Nej, höll Lisen med, men Bebbin säger hon och nickar. Jaha, sa jag så det hade du vågat? Hmm, säjer hon och nickar och sen lägger hon till...mamma? neee. Så nu vet jag att Lisen iaf är en modig tjej medan mamma är mer åt det fega hållet.

Imorse när jag skulle in i duschen( nu är det här ju en mammablogg så jag tar för givet att det bara är mammor här med liknande intressen och erfarenheter ;) så råkade jag få syn på mitt vänstra bröst i speglen och det såg inte riktigt ut som det brukar för nu hade jag ett blå/rött märke  på sidan, första tanken var, oj, ett blåmärke men det var inte ömt och jag kan inte minnas att jag slagit mig där så jag blev lite orolig och ropade på mannen som sa, det är ju ett stort sugmärke och då var det ju inte svårt att räkna ut vem som missat och gett mig det. Efter som det börjar bli lite tröttsamt med folk vid bröstet om nätterna så tänker jag försöka dra ner på det. Så när Lisen och jag duschade så tog jag tillfället iakt och tog ett snack med henne,Mamma: du ser att mamma har fått lite aj, aj här? Lisen: Hmmm, Stackars popen(bröstet). Klapp, klapp. Mamma säjer: vet du vem som kan ha gjort detta? Lisen:Hmmm. Mamma: Vem är det då? Lisen: BAMSE! Mamma:Bamse? Så nu räcker det, nu ska han väck från sängen, helt klart! Och jag som trott att Bamse var snäll, tänk så fel man kan ha?

Kommentarer
Postat av: TuvaLiten

Hahaha, skrattar så jag nästan väcker Tuvis som sover i mitt knä. Det är väl fasen att ingen kan upplysa om riskerna med att samsova med Bamse! Borde åtminstone följa med en varningstext fastnitad i björnens blåbrallor ;-)

Postat av: Annika

Är du säker på att det var Alicia som varit farten?! ;-)

Det är riktigt roligt att läsa din blogg, du skriver så inlevelserikt.

Idag har vi varit ute på isen och åkt skridskor och pilkat. Både Johanna och Victor fick varsin rejäl abborre som ska stekas ikväll annars var det bara en massa småborrar.

2009-01-17 @ 18:57:33
Postat av: Ulrica

Tuvisen, jag får väl ringa till tillverkaren och klaga ;)



Annika, du vill väl ha det till att det var Kent? Jag frågade honom men han nekade, fast när jag tänker efter så hade han något som liknade mjölk i mungiporna i morse ;) Så då har du stekt abborre i kväll? Annars allt bra?

2009-01-17 @ 20:37:51
Postat av: Annika

Ja där har du nog boven i dramat :-) Han var säkert den skyldige. Ja vi har stekt två abborrar och delat dem på fem personer ;-) inte så mycket men väldigt gott.

Ja här är allt bra, själva då?

2009-01-17 @ 20:44:24
Postat av: Ulrica

Det är till att vara självisk, att du inte bjöd oss på kvällsmat ;)Jodå, allt är bara bra. Vi körde ett litet varv för en halv timme sen för och somna Lisen och plötsligt blev hela himlen ljusblå för några sekunder, har ni hört någon åska eller något? Det var bara en gång så det var lite konstigt.

2009-01-17 @ 21:01:24
Postat av: Annika

Nej vi har inte hört något. Visserligen sitter vi ju i källaren så vi hade nog inte märkt något ändå, men det kan ju varit en blixt ni såg. Det gjorde jag en morgon för nån månad sen när jag skulle till jobbet. Jag undrade vem som stod och tog kort så tidigt, men sen förstod jag att det måste varit blixtar.

2009-01-17 @ 21:36:46
Postat av: Ulrica

Ja, det måste varit något sådant.Vad glad jag blir förresten av att höra av dig, tänkte på dig innan idag :)Nu springer Kent omkring här med tandborsten så det blir nog sängen snart...natten var ju som sagt lite jobbig och man vet ju inte, hon kanske ska vara uppe i natt med det lilla trollet ;) Har inte hunnit med msn ännu, ska försöka längre fram :)

2009-01-17 @ 21:51:21
Postat av: Annika

http://www.kvp.se/nyheter/1.1435785/spektakulart-fenomen-lyste-upp-sydsverige

Kolla här, det var fler som såg det.

2009-01-18 @ 09:27:49
Postat av: Ulrica

Tänk att vi lyckades pricka in dom sekunderna, men det var lite otäckt, tur den inte fick för sig att landa på Chryslen ;)

2009-01-18 @ 09:54:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0